Antena 3 CNN Economic Auto Razie în traficul din Bucureşti. 138 de şoferi, amendaţi

Razie în traficul din Bucureşti. 138 de şoferi, amendaţi

Razie în traficul din Bucureşti. 138 de şoferi, amendaţi
Sursa foto: dosar penal
25 Feb 2010   •   12:08

15 dosare penale, pentru că a încălcat regulile de circulaţie. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, care conducea din nou fără permis miercuri noapte. El a fost prins de poliţişti, la o razie organizată pe şoseaua Chitila. Omul spune însă că şi-a uitat doar actele acasă şi dă vina pe poliţişti, pentru tot răul care i se întâmplă. De această dată riscă să ajungă la închisoare.

Controlul poliţiştilor a durat mai bine de 3 ore. În urma verificărilor, 23 de şoferi au rămas fără carnet. Recordul a fost atins de un bărbat căruia oamenii legii i-au întocmit cel de-al 16 dosar penal pentru conducerea autoturismului cu permisul suspendat.

Cu toate acestea bărbatul susţine că are toate actele, doar că le-a uitat undeva prin Iaşi. Mai mult el consideră că poliţiştii nu procedeaza corect.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore în vederea continuării cercetărilor.

În total 138 de persoane au fost amendate de poliţiştii bucureşteni. Autorităţile spun că astfel de filtre se vor organiza din ce în ce mai des pe şoselele capitalei pentru ca numărul infracţiunilor în trafic şi al accidentelor a crescut în ultima perioadă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: razie politisti trafic
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close