Antena 3 CNN Economic Auto Realizatorii Top Gear, rugaţi să scoată replicile "jignitoare" din emisiunea filmată în România

Realizatorii Top Gear, rugaţi să scoată replicile "jignitoare" din emisiunea filmată în România

Realizatorii Top Gear, rugaţi să scoată replicile "jignitoare" din emisiunea filmată în România
22 Noi 2009   •   18:37

Producătorii emisiunii Top Gear au fost rugaţi de către autorităţile române să reediteze episodul filmat în ţara noastră, din care să scoată remarcile ?jignitoare? făcute la adresa ţării noastre de către prezentatorul show-lui, Jeremy Clarkson, relatează publicaţia Sunday Express, în ediţia electronică.

În cadrul episodului filmat anul acesta în România, când au ajuns în zonele rurale Clarkson şi-a pus o pălărie şi a spus că acum ?intră în ţara lui Borat?, referindu-se la parodia lui Sascha Baron Cohen cu privire la un prezentator de ştiri din Kazahstan.

?Port această pălărie pentru ca ţiganii să creadă că sunt unul de-al lor. Mi s-a spus că ei devin violenţi dacă nu le place cum arăţi?, a spus Clarkson în episodul ?Decapotabile în România?, difuzat de BBC săptămâna trecută.

Clarkson se spală la un moment dat pe faţă şi spune că ?apa comunistă este rece şi răcoritoare?, deşi România nu mai este condusă de comunişti de 20 de ani, scrie Sunday Express.

Ambasadorul României la Londra, Ion Jinag, s-a declarat ?surprins şi dezamăgit? de remarcile cu privire la Borat şi ţigani. Cei filmaţi erau în cea mai mare parte oameni din mediul rural şi nu ţigani. ?Anticipăm un răspuns afirmativ la solicitarea noastră privind reeditarea episodului?, se arată în comunicatul Ambasadei României la Londra.

Materialul realizat de echipa Top Gear în România a fost difuzat de postul de televiziune BBC pe 15 noiembrie. Emisiunea "Decapotabile în România" a fost filmată în mai multe locaţii din ţară: Palatul Parlamentului, la Mamaia şi pe Transfăgărăşan.

Vedetele emisiunii s-au aflat la volanul a trei maşini: Ferrari, Lamborghini şi Aston Martin. Emisiunea Top Gear are o audienţă săptămânală de peste şapte milione de telespectatori live în Marea Britanie şi mai mult de 300 de milioane la nivel mondial.

IMAGINI DIN EPISODUL TOP GEAR - ?DECAPOTABILE ÎN ROMÂNIA?





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top gear jigniri
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close