Antena 3 CNN Economic Auto Renault anunţă Wind, un Coupe - Convertible care va fi prezentat la Geneva (FOTO)

Renault anunţă Wind, un Coupe - Convertible care va fi prezentat la Geneva (FOTO)

Renault anunţă Wind, un Coupe - Convertible care va fi prezentat la Geneva (FOTO)
02 Feb 2010   •   17:28

Renault va prezenta la Geneva un nou automobil, coupe ? convertible, a anunţat marţi compania, prin intermediul unui comunicat de presă citat de www.worldcarfans.com. Denumit Renault Wind, vehiculul cu două locuri va fi apropiat, ca dimensiuni, de Peugeot 206CC şi va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva alături de noul model Megane drop - top cu patru locuri.

Wind ar putea intra în showroom-uri înanite de începerea anotimpului cald. Potrivit revistei Autocar, citată de Worldcarfans, Wind va primi un motor de 1,2 litri şi 100CP, ce provine de la Twingo GT, plus un propulsor de 1,6 litri şi 133CP, de la Renaultsport Twingo. Partea frontală se va asemăna oarecum cu Twingo, însă va avea propria-i personalitate. Maşina are o nouă bară frontală şi o capotă revizuită.

Wind măsoară 3830mm în lungime, cu 5mm mai scurt decât Peugeot 206CC, care urmează să nu mai fie produs din acest an, şi cu 207mm mai scurt decât 207CC. Megane CC va măsura 4350mm.

Acoperişul lui Wind se strânge în 12 secunde, compartimentul bagajelor va fi de 207 litri, iar acoperişul retractat nu va afecta spaţiul de depozitare.



Renault susţine că maşina va fi disponibilă destul de repede şi ?toată lumea şi-o va permite?. Mai multe despre Renault Wind şi Megane CC vor fi dezvăluite pe 2 martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Renault
Parteneri
Localitatea din România unde candidează un politician mort de 11 ani
x close