Antena 3 CNN Economic Auto Renault Megane Coupe-Convertible prezentat oficial (FOTO)

Renault Megane Coupe-Convertible prezentat oficial (FOTO)

Renault Megane Coupe-Convertible prezentat oficial (FOTO)
05 Feb 2010   •   16:25

După ce a apărut în diverse fotografii spion, iată că Renault prezintă acum oficial noul Megane Coupe Cabriolet, care va debuta la Salonul Auto de la Geneva în mai puţin de o lună, anunţă worldcarfans.com.

Acesta este al cincilea model al gamei actuale Renault. Principala atracţie a CC-ului este acoperişul din sticlă care acoperă o parte importantă din plafon. Mecanismul de retractare a acoperişului format din două părţi este electro hidraulic, şi coboară în 21 de secunde.

Un deflector fix de vânt, tot din sticlă, asigură un anumit confort pasagerilor până la viteze de 90 km/h. Pentru viteze mai mari poate fi adăugat un alt deflector de vânt opţional.

Printre dotările maşinii se numără farurile direcţionale bi-Xenon, şi stopuri cu tehnologie LED. La interior se regăseşte un sistem de navigaţie prin satelit Carmin Tomtom, conectivitate USB, sunet 3D şi frână de mână electrică.

Sunt disponibile şase motoare, trei pe benzină şi trei diesel. Aici este inclus Tce 130 cu cutie manuală în şase trepte, un propulsor de 2.0 litri şi 16V, ce dezvoltă 140CP, cuplat la o transmisie CVT, plus un motor dCI 110 DPF, împreună cu cutia automată Renault cu dublu ambreiaj.



Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close