Antena 3 Economic Auto Restricţii de circulaţie. Şoferii nu pot traversa DN 1 în zona pasajului Băneasa

Restricţii de circulaţie. Şoferii nu pot traversa DN 1 în zona pasajului Băneasa

10 Oct 2009   •   11:09
Restricţii de circulaţie. Şoferii nu pot traversa DN 1 în zona pasajului Băneasa
Sursa foto: Restrictii circulatie

Atenţie, şoferi, începe calvarul pe DN1. Începând de sâmbătă intră în vigoare restricţiile în două mari intersecţii din nordul Capitalei, pentru finalizarea Pasajului Băneasa. Acestea sunt valabile până in data de 10 noiembrie. Pasajul urmează să fie inaugurat pe 1 decembrie.

Ministerul Transporturilor a restricţionat traversarea DN 1 în intersecţiile Bulevardul Ion Ionescu de la Brad cu Bulevardul Aerogării şi în intersecţia Străzii Constantin Dobrogeanu Gherea cu strada Elena Văcărescu. Şoferii care vin dinspre Arcul de Triumf pot face la dreapta atât pe Strada Elena Văcărescu, cât şi pe Bulevardul Aerogării, iar cei care intră în Bucureşti pot face la dreapta pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, dar şi pe Strada Constantin Dobrogeanu Gherea.

Restricţia nu permite şoferilor să traverseze DN 1 pentru a ajunge din Bulevardul Aerogării pe Ion Ionescu de la Brad dar nici virarea la stânga pentru a intra spre Podul Băneasa. Pentru a intra spre Piaţa Presei Libere de pe bulevardul Aerogării, şoferii sunt nevoiţi să meargă până la Complexul Comercial Băneasa pentru a putea întoarce.

Aceeaşi situaţie o găsim şi la intersecţia DN 1 cu Străzile Elena Văcărescu şi Constantin Dobrogeanu Gherea. De pe ambele străzi se poate face liber la dreapta, însă nu este permis să virezi la stânga sau să traversezi DN 1. Singura posibilitate de întoarcere a autoturismelor este la sensul giratoriu de la Piaţa Presei Libere şi sub podul de la Complexul Comercial Băneasa.

Restricţiile vor afecta şi traseele RATB. Astfel, autobuzele liniilor 112, 148, 149, 205, 261 şi 301 vor circula până pe 10 noiembrie pe trasee modificate.

Autorităţile speră să finalizeze lucrările la Pasajul Băneasa până la 1 decembrie, însă responsabilul lucrării nu garantează că termenul va fi respectat.

Antena 3

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close