Antena 3 CNN Economic Auto Saab 9-5 sedan şi wagon, variantele pentru 2010, apar în imagini pe internet

Saab 9-5 sedan şi wagon, variantele pentru 2010, apar în imagini pe internet

Saab 9-5 sedan şi wagon, variantele pentru 2010, apar în imagini pe internet
28 Iun 2009   •   16:52

În imaginile de mai jos sunt prezentate modelele Saab 9-5 sedan şi wagon, variantele pentru anul 2010. Deşi nu sunt confirmate oficial, două bloguri (Autoblog.nl şi Saabunited.com ), citate de Worldcarfans.com, dau informaţia ca fiind una sigură, susţinând că sursa imaginilor este chiar Saab.

Dacă într-adevăr informaţia este adevărată, iar imaginile realizate pe calculator în care ar apărea noile modele Saab sunt exacte, vom afla într-un timp relativ scurt. De obicei nu iese fum fără foc, producătorii din industria de profil lansând astfel de imagini tocmai pentru a testa reacţia publicului la design-ul maşinilor pe care le construiesc.



Iar dacă acesta este cazul Saab atunci se poate spune că au dat lovitura. Cele două variante ale 9-5 arată foarte bine şi vor reprezenta un adevărat succes pentru producătorul suedez dacă decide să le materializeze.



Saab este preluată de compania de automobile sport de lux Koenigsegg, după ce a ajuns la un acord cu General Motors, care deţine marca suedeză. Informaţia a fost lansată de televiziunea publică suedeză pe 16 iunie.

Compania Koenigsegg, cu sediul în Aengelholm, în sud-estul Suediei, este specializată în producţia de automobile sport de lux. Anul trecut, firma suedeză a vândut 20 de automobile, cu peste 1 milion de euro fiecare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close