Antena 3 CNN Economic Auto Şapte persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe centura Ploieştiului

Şapte persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe centura Ploieştiului

Şapte persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe centura Ploieştiului
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Sep 2011   •   16:08
UPDATE 16:50. Una din cele şapte persoane rănite în accidentul rutier petrecut, marţi după-amiază, pe DN 1 A, în apropierea localităţii prahovene Negoeşti, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Bucureşti. Alte patru victime au fost duse la Spitalul Judeţean din Ploieşti.
  
În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilt că de vină pentru producerea accidentului este şoferul microbuzului, care nu a oprit la indicatorul "Stop" la intrarea pe drumul naţional.
   
Unul dintre răniţi a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Capitală, iar alte patru persoane au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Celelalte două victime ale accidentului au primit îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind necesară transportarea lor la spital.


Şapte persoane au fost rănite, marţi după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 1 A, în apropierea localităţii prahovene Negoeşti, informează Mediafax, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz cu pasageri.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, cinci pasageri aflaţi într-un microz şi alte două persoane care se aflau într-un autoturism au fost răniţi după ce cele două autovehicule s-au ciocnit pe DN 1 A, în apropierea localităţii Negoeşti.
   
Conform sursei citate, starea persoanelor rănite nu este gravă, acestea primind îngrijiri medicale la faţa locului, unde au ajuns mai multe echipeje ale Ambulanţei.
   
Traficul în zonă nu a fost blocat în urma accidentului.
    
 

×
Subiecte în articol: Sosea accident rutier centura Ploiești raniti
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close