Antena 3 CNN Economic Auto Sibiu. Un pensionar a circulat pe contrasens cu peste 100 km/h

Sibiu. Un pensionar a circulat pe contrasens cu peste 100 km/h

Sibiu. Un pensionar a circulat pe contrasens cu peste 100 km/h
Sursa foto: Foto: Videonews
11 Ian 2011   •   21:47

Inconştienţa la volan a atins cote maxime la Sibiu. Un pensionar s-a plimbat nestingherit pe centura ocolitoare a oraşului, dar pe contrasens. Şi nu oricum ,ci cu peste o sută de kilometri pe oră. 

Bărbatul de 61 de ani spune că a încurcat semnele. Mai exact nu le-a văzut pe cele care ar fi trebuit să-l ghideze către sensul lui de mers. Spune că şi-a dat seama că este pe contrasens abia când a văzut că din faţă vin alte maşini. A fost mult prea târziu le-a spus omul poliţiştilor ca să mai facă ceva aşa că a decis să calce accleraţia ca să ajungă la ieşirea de pe centură mai repede. A avut mare noroc pun poliţiştii că a scăpat cu viaţă din această aventură.

Imediat ce a intrat pe sensul opus al centurii ocolitoare a Sibiului, bărbatul şi-a văzut nestingherit de drum. Maşinile care îi vin din faţă nu par să-l incomodeze deloc. Pe imagini se vede cum mai mulţi şoferi încearcă să-l evite pe şoferul-kamikaze.

Însă aventura abia începe: omul apăsă pe acceleraţie iar vitezometrul arată 130 de kilometri pe oră.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Un martor însă a postat întreaga aventură a bărbatului pe internet. Aşa au aflat şi poliţiştii de aventura pensionarului. Explicaţia bărbatului ...

Pentru aventura vieţii lui, omul s-a ales cu şase puncte amendă şi cu permisul suspendat pentru 60 de zile. O aventură care l-a făcut la 61 de ani vedetă pe internet imaginile filmate de ceilalţi şoferi fiind postate pe cîteva siteuri video.

Sibiu: Şofer gonind pe contrasens, pe şoseaua de centură a oraşului

×
Subiecte în articol: Sibiu pensionar contrasens centura
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close