Antena 3 CNN Economic Auto SMS înaintea accidentului de microbuz de joi: ?Sunt iar cu şoferul ăla care conduce prost? (VIDEO)

SMS înaintea accidentului de microbuz de joi: ?Sunt iar cu şoferul ăla care conduce prost? (VIDEO)

SMS înaintea accidentului de microbuz de joi: ?Sunt iar cu şoferul ăla care conduce prost? (VIDEO)
06 Noi 2009   •   23:00

?Sunt iar cu şoferul ăla care conduce foarte prost?. Asta a scris înainte sa moară, pe SMS, una dintre victimele accidentului de microbuz de joi, de pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea.

Şoferul care a dus cu el în mormânt alţi patru oameni, fusese amendat cu doar 30 de minute înainte de accident. Iar la control nu a arătat poliţiştilor talonul. Avea şi motive: inspectia tehnică expirase.

Tânăra avea 21 de ani şi era studentă la Ştiinţe Economice. Părinţii şi-ar fi dorit să-i joace la nuntă, dar acum se pregătesc de înmormântare.

?Sunt în microbuz cu şoferul ăla care conduce foarte prost", este ultimul mesaj pe care l-a trimis Cristina Decu, înainte să moară, lui Cătălin, prietenul ei.

?Am aşteptat-o şi am văzut că nu mai vine. Cum le dă permise, cum îi angajează? I-am luat tot să o fac mireasă de înmormântare, în loc să se bucure de viaţă?, spune tatăl fetei.

Alţi trei oameni au murit nevinovaţi în tragedia din Piatra. Elena avea 52 de ani şi venise la Constanţa ca să-şi facă nişte analize medicale.

?Cu 30 de minute înainte de accident fusese sancţionat de către echipajele de poliţie pentru lipsa certificatului de înmatriculare, pe care nu îl avea asupra sa?, a declarat Marius Ghiţă, Poliţia Rutieră Constanţa.

Dar şoferul a minţit şi a plecat mai departe. S-a aplecat după nişte acte, nu a văzut curba şi a intrat într-un tir, pe contrasens. A doua greşeală a adus moartea.

?Am constatat în urma accidentului că acest certificat de afla în autoturism, dar conducătorul auto a menţionat că nu îl are asupra sa, întrucât avea inspecţia tehnică expirată de o zi?, a mai spus Marius Ghiţă.

Până şi poliţiştii sunt îngroziţi de numărul mare de accidente în care sunt implicate astfel de microbuze.




Observator

×
Subiecte în articol: microbuz
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close