Antena 3 CNN Economic Auto Şofer din Argeş, cu şase dosare penale, surprins pe A1 de poliţişti deşi avea permisul suspendat (VIDEO)

Şofer din Argeş, cu şase dosare penale, surprins pe A1 de poliţişti deşi avea permisul suspendat (VIDEO)

Şofer din Argeş, cu şase dosare penale, surprins pe A1 de poliţişti deşi avea permisul suspendat (VIDEO)
03 Sep 2009   •   18:04

Poliţiştii au oprit, joi, pe A1, un şofer în vârstă de 25 de ani, din Piteşti, care îşi conducea liniştit autoturismul deşi avea permisul suspendat. Tânărul are ?la activ? şase dosare penale întocmite pentru infracţiuni de circulaţie.

Gabriel Irimia, şoferul în cauză, a obţinut permisul de conducere în urmă cu opt ani, din 2006 fiindu-i întocmite şase dosare penale. Printre infracţiunile de care este acuzat se află două pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit subinspectorului Valentin Lazăr de la Poliţia Rutieră A1, citat de Mediafax. Celelate patru dosare i-au fost întocmite pentru că a condus deşi avea permisul suspendat.

Prin urmare, poliţiştii i-au întocmit al şaptelea dosar penal, după ce a fost oprit pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 73, în timp ce se afla la volanul autoturismului său deşi avea permisul suspendat.

Cu toate că tânărul a promis solemn că nu se va mai urca la volan atâta vreme cât are permisul suspendat, poliţiştii de la Brigada Rutieră din Bucureşti şi Argeş tind să nu-l mai creadă, având în vedere că nu este prima oară când spune acelaşi lucru.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: dosare penale permis suspendat
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close