Antena 3 CNN Economic Auto Sudul ţării înfruntă zăpada şi viscolul. Vedeţi care sunt drumurile cu probleme

Sudul ţării înfruntă zăpada şi viscolul. Vedeţi care sunt drumurile cu probleme

Sudul ţării înfruntă zăpada şi viscolul. Vedeţi care sunt drumurile cu probleme
Sursa foto: Zapada
07 Feb 2010   •   10:42

Aproape 90 de drumuri judeţene şi comunale sunt blocate în întreaga ţară din cauza zăpezii şi a viscolului. Pe cele mai multe drumuri din judeţele avertizate cu cod portocaliu se circulă cu dificultate. Ninge viscolit şi pe autostrăzile 1 şi 2. Traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar tronsonul Bucureşti - Lehliu de pe Autostrada Soarelui a fost închis, în ambele sensuri de mers.

Ninsoarea abundentă şi viscolul puternic au afectat câteva localităţi din judeţul Argeş. Cele mai mari probleme au fost în comuna Negraşi, unde s-au format troiene de aproape un metru. Poliţiştii au format filtre la intrarea în localitate pentru a-i avertiza pe şoferi că drumul este aproape impracticabil şi trebuie să fie foarte prudenţi.

La ora 19.00, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţa că sunt închise următoarele drumuri:

? în judeţul Ialomiţa, DN2A Urziceni ? Slobozia;

? în judeţul Buzău, DN 22 Râmnicu Sărat ? Brăila şi DN2C Costeşti ? Padina;

? în judeţul Vrancea, DN 23B Măicăneşti ? Ciorăşti;

? DN1D Urziceni (judeţul Ialomiţa) ? Albeşti (jud. Prahova);

? în judeţul Teleorman, DN51A Zimnicea ? Piatra şi DN65E Roşiori de Vede ? Piatra;

? DN41 Chirnogi (judeţul Călăraşi) ? Daia (judeţul Giurgiu);

? DN65A Buzoeşti (jud. Argeş) - Balaci (jud.Teleorman).

Şi pe drumurile din judeţul Mehedinţi se circulă în condiţii de iarnă, iar ca şi măsuri de siguranţă autorităţile au luat hătărârea ca toate maşinile care depăşesc 3,5 să fie trase pe dreapta. Ca să evite înzăpezirile, autorităţile au decis să restricţioneze traficul. Astfel, TIR-urile nu mai pot circula pe drumurile naţionale din judeţele: Gorj, Dolj, Mehedinţi, Vâlcea şi Teleorman.

La intrările din Drobeta Turnu Severin coloanele de tiruri s-au întins pe câţiva kilometri, tiriştii fiind traşi pe dreapta de agenţii de la Poliţia Rutieră.

În judeţul Dâmboviţa, mai multe maşini au rămas blocate pe drumul care uneşte comunele Lunguleţu şi Poiana. Nici utilajele de deszăpezire nu au putut face faţă vremii capricioase şi au rămas şi ele blocate.

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe aproape toate arterele principale din Capitală. Se circulă greu din cauza stratului de zăpadă de pe carosabil.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: drumuri blocate
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close