Antena 3 CNN Economic Auto SUV-ul Dacia, din nou în fotografii spion. De această dată a fost deconspirat interiorul (VIDEO)

SUV-ul Dacia, din nou în fotografii spion. De această dată a fost deconspirat interiorul (VIDEO)

SUV-ul Dacia, din nou în fotografii spion. De această dată a fost deconspirat interiorul (VIDEO)
19 Oct 2009   •   10:29

După nenumărate speculaţii, fotografi spion cu viitorul SUV Dacia realizate în diverse locaţii, cu maşina mai mult sau mai puţin camuflată, iată că un român a reuşit să surprindă în imagini şi interiorul primului SUV al mărcii autohtone, în timpul unor teste efectuate în Italia. Liviu Andronic, alias Dacia Boy, a fotografiat automobilul, care s-ar putea numi Kanjara sau Duster+2, într-o parcare a unui supermarket din Italia.

În post-ul său a precizat că ?acestea sunt primele imagini în care se văd dimensiunile reale ale SUV-ului românesc? [...], iar maşina ?îşi merită o parcare de SUV?, având în vedere dimensiunile sale.

Din fotografii se poate observa că automobilul se aseamănă, la interior, cu Sandero. Aceasta era piesa care lipsea din puzzle-ul primului SUV Dacia, după ce au apărut mai multe imagini, chiar şi fără camuflaj, ale maşinii. Vehiculul urmează a fi lansat la jumătatea anului viitor, şi va fi prima Dacie, din actuala colaborare cu Renault, ce nu va mai fi construită pe platforma Logan.



Maşina va avea la bază platforma lui Nissan Qashqai, va măsura, în lungime, 4.50 metri şi va putea "adăposti" chiar şi şapte pasageri. Asta deoarece SUV-ul Dacia va fi disponibil în două versiuni de caroserie: una obişnuită, cu cinci locuri, şi a doua alungită cu aproximativ 20 de centimetri, ce va oferi şapte locuri.







Antena3.ro

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close