Antena 3 CNN Economic Auto Suzuki România recheamă 147 de autoturisme Swift pentru a verifica un furtun al sistemului de alimentare

Suzuki România recheamă 147 de autoturisme Swift pentru a verifica un furtun al sistemului de alimentare

Suzuki România recheamă 147 de autoturisme Swift pentru a verifica un furtun al sistemului de alimentare
Sursa foto: Foto: www.greencarsite.co.uk
09 Mar 2010   •   21:54

147 de autoturisme Suzuki Swift vor fi rechemate "în cel mai scurt timp" în service-urile specializate ale companiei din România, transmite Mediafax, care îl citează pe directorul general al firmei, Alin Radu. Va fi verificată poziţionarea unui furtun de la sistemul de alimentare cu carburant.

"Aceste maşini vor fi chemate pentru verificarea poziţionării unui furtun de carburant. În cazul în care acesta nu este poziţionat corespunzator, se reamplasează. Toţi clienţii vor fi invitaţi în service-urile autorizate Suzuki prin scrisori recomandate, personalizate, cu confirmare de primire. În cazul neconfirmării, vom încerca să contactăm clienţii prin alte mijloace, astfel încât să ne asigurăm că primesc invitaţia noastră. Campania va demara în cel mai scurt timp posibil", a precizat reprezentantul Suzuki România, citat de Mediafax.

Modelele vizate au fost produse între 2007 şi primăvara lui 2008. Până acum posibila asamblare incorectă a furtunului de allimentare nu a condus la producerea vreunui accident. Săptămâna trecută, constructorul japonez a anunţat că va rechema 39,000 de modele Swift construite în Ungaria, şi livrate în ţări europene, pentru verificarea sistemului de alimentare cu combustibil.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close