Antena 3 CNN Economic Auto Târgu-Jiu. Un tânăr a plonjat cu maşina în apă de pe un pod înalt de opt metri (VIDEO)

Târgu-Jiu. Un tânăr a plonjat cu maşina în apă de pe un pod înalt de opt metri (VIDEO)

Târgu-Jiu. Un tânăr a plonjat cu maşina în apă de pe un pod înalt de opt metri (VIDEO)
06 Mar 2010   •   20:38

Misiune dificilă de salvare, în apropiere de Târgu-Jiu. Un tânăr a căzut cu maşina, în apă, de la opt metri înălţime. Şoferul avea viteză şi, de pe pod, s-a oprit exact în mijlocul râului. Era rănit şi risca să se înece, dar pompierii au reuşit să-l ridice la timp. Totul s-a întâmplat sub privirile mamei sale.

Octavian are 23 de ani. Dimineaţă a plecat cu maşina şi a apăsat prea tare acceleraţia. În apropierea unui pod a derapat şi autoturismul a plonjat în apă. În câteva minute pompierii au venit să îl scoată.

Tânărul avea umărul dislocat şi îi era imposibil să înoate. Salvatorii au reuşit să facă o punte până la maşină cu ajutorul unei scări şi în felul ăsta au reuşit să ajungă la el. Apa nu era adâncă, însă curenţii au puternici, iar pompierii nu puteau să facă mişcări greşite.

Sub privirile mamei sale, Octavian a fost scos din maşină în câteva minute. Medicii l-au acoperit cu pătură, l-au pus pe targă şi dus imediat la spital. Acum, a rămas fără permis de conducere şi se va alege cu dosar penal. Totuşi se bucură că a scăpat cu viaţă.



Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close