Antena 3 CNN Economic Auto Trafic închis pe DN 7, pe o porţiune din centura rutieră a Aradului, până la 1 august

Trafic închis pe DN 7, pe o porţiune din centura rutieră a Aradului, până la 1 august

Trafic închis pe DN 7, pe o porţiune din centura rutieră a Aradului, până la 1 august
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Iun 2011   •   16:24

Traficul rutier a fost închis, vineri, pe o porţiune din centura rutieră a municipiului Arad, parte din DN 7, în urma unor lucrări de racordare la reţeaua de canalizare a unui cartier din oraş, informează Mediafax. Restricţiile sunt valabile până la 1 august
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Arad, circulaţia rutieră pe DN 7, pe centura rutieră a municipiului, este închisă în perioada 24 iunie - 1 august, respectiv la kilometrii 549+570 metri şi 552+820 metri, în urma unor lucrări la reţeaua de canalizare a municipiului Arad.
   
Traficul rutier se va desfăşura deviat, în ambele sensuri, prin municipiul Arad, respectiv DN 7 kilometrul 549+570 - strada Meşterul Manole - Calea Aurel Vlaicu - DN 7 kilometrul 552+820.
   
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Corina Drăghici, a precizat că, pe o parte şi alta a şoselei de centură, au loc lucrări de racordare a reţelei de canalizare nou construite pentru cartierul Gai.
   
Lucrările se derulează în cadrul unui program de reabilitare şi extindere a reţelei de canalizare a oraşului, care costă aproximativ 70 de milioane de euro şi vizează trei cartiere.

×
Subiecte în articol: trafic rutier Arad centura lucrari
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close