Antena 3 CNN Economic Auto Trafic rutier în condiţii de iarnă. Vedeţi care sunt drumurile cu probleme

Trafic rutier în condiţii de iarnă. Vedeţi care sunt drumurile cu probleme

Trafic rutier în condiţii de iarnă. Vedeţi care sunt drumurile cu probleme
Sursa foto: Drum inchis
23 Ian 2010   •   13:59

Gerul a inghetat România. iar temperaturi de minus 20 de grade sunt aşteptate în mare parte a ţării. Viscolul şi zăpada îngreunează traficul rutier şi naval. Porturile maritime şi fluviale sunt închise din cauza viscolului.
Şi Autostrada Soarelui este închisă la această oră de la Lehliu până la Feteşti. Restricţia a fost impusă de autorităţi încă din cursul nopţii, din cauza viscolului puternic. Poliţiştii recomandă şoferilor să folosească ruta ocolitoare DN3A Lehliu-Gară ? Drajna ? Feteşti .

Şi pe alte drumuri din ţară, traficul rutier este întrerupt din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Acestea sunt:

În Buzău: DN 22 Râmnicu Sărat ? Brăila

În Vrancea: DN23B Măicăneşti ? Ciorăşti

În Constanţa: DN3C (varianta Ovidiu), DN2A Crucea ? Hârşova, DN22 Tariverde ? Mihai Viteazu

Pe alte drumuri, DN38 Amzacea ? Negru Vodă şi DN3 Adamclisi ? Ostrov, s-au produs blocaje temporare. DN38, temporar, este interzis accesul autovehiculelor neechipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă şi al celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Centrul Infotrafic recomandă şoferilor ca pe tronsonul deschis de autostradă, dar şi pe celelalte drumuri pe care se circulă în condiţii de iarnă, să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanţa în mers şi să nu bruscheze comenzile autovehiculelor.



Antena 3

×
Subiecte în articol: drumuri inchise trafic rutier
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close