Antena 3 CNN Economic Auto Trafic rutier îngreunat la intrarea în Capitală, din cauza restricţiilor de la pasajul Băneasa (VIDEO)

Trafic rutier îngreunat la intrarea în Capitală, din cauza restricţiilor de la pasajul Băneasa (VIDEO)

Trafic rutier îngreunat la intrarea în Capitală, din cauza restricţiilor de la pasajul Băneasa (VIDEO)
Sursa foto: trafic rutier
12 Oct 2009   •   08:20

Nordul Capitalei, un dop de circulaţie. Asta se aşteaptă să găsească majoritatea şoferilor la ieşirea din Bucureşti, după ce sâmbătă au intrat în vigoare restricţiile de circulaţie la pasajul Băneasa. Luni este totuşi prima zi de muncă aşa că numărul maşinilor care tranzitează zona este mult mai mare.

Ministerul Transporturilor a restricţionat traversarea DN 1 în intersecţiile Bulevardul Ion Ionescu de la Brad cu Bulevardul Aerogării şi în intersecţia străzii Constantin Dobrogeanu Gherea cu strada Elena Văcărescu.

Şoferii care vin dinspre Arcul de Triumf pot face la dreapta atât pe Strada Elena Văcărescu, cât şi pe Bulevardul Aerogării, iar cei care intră în Bucureşti pot face la dreapta pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, dar şi pe Strada Constantin Dobrogeanu Gherea.

Restricţia nu permite şoferilor să traverseze DN 1 pentru a ajunge din Bulevardul Aerogării pe Ion Ionescu de la Brad dar nici să vireze la stânga pentru a intra spre Podul Băneasa. Aşadar, şoferii sunt nevoiţi să meargă până la Complexul Comercial Băneasa pentru a putea întoarce.

Aceeaşi situaţie o găsim şi la intersecţia DN 1 cu Străzile Elena Văcărescu şi Constantin Dobrogeanu Gherea. De pe ambele străzi se poate face liber la dreapta, însă nu este permis să virezi la stânga sau să traversezi DN 1. Singura posibilitate de întoarcere a autoturismelor este la sensul giratoriu de la Piaţa Scânteii şi sub podul de la Complexul Comercial Băneasa.

Restricţiile vor afecta şi traseele RATB. Astfel, autobuzele liniilor 112, 148, 149, 205, 261 şi 301 vor circula până pe 10 noiembrie pe trasee modificate.

Autorităţile speră să finalizeze lucrările la Pasajul Băneasa până la 1 decembrie, însă responsabilul lucrării nu garantează că termenul va fi respectat.



Antena 3


×
Subiecte în articol: trafic rutier circulatie ingreunata
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close