Antena 3 CNN Economic Auto Traficul rutier în Râmnicu Sărat, închis până joi: Circulă doar maşinile de intervenţie, taxiurile şi autobuzele

Traficul rutier în Râmnicu Sărat, închis până joi: Circulă doar maşinile de intervenţie, taxiurile şi autobuzele

Traficul rutier în Râmnicu Sărat, închis până joi: Circulă doar maşinile de intervenţie, taxiurile şi autobuzele
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Feb 2012   •   16:45

Traficul pe străzile din Râmnicu Sărat a fost închis de marţi până joi de autorităţi, pentru ca utilajele de deszăpezire să poată acţiona mai eficient, informează Mediafax. Astfel mai pot circula doar maşinile de intervenţie, taxiurile, autobuzele şi autovehiculele care aprovizionează magazinele.
   
Potrivit viceprimarului oraşului Râmnicu Sărat Sorin Cârjan, începând de marţi şi până joi la ora 7.00 în oraş s-au instituit restricţii de circulaţie, pentru ca utilajele să poată interveni eficient.
   
Cârjan a precizat că până joi dimineaţă pe străzile din Râmnicu Sărat nu mai au voie să circule decât maşinile de intervenţie, taxiurile, autobuzele şi autovehiculele care aprovizionează magazinele.
   
"Am fost nevoiţi să luăm decizia de a închide traficul pentru cei cu maşinile proprietate personală. Era zăpada prea mare pentru a-i mai lăsa să circule iar utilajele de deszăpezire nu-şi puteau face treaba. Nu mai au voie până joi la ora 7.00 decât maşinile MApN, MAI, Salvări, taxiuri, Electrica, autobuze şi cei cu marfă", a declarat marţi viceprimarului oraşului Râmnicu Sărat Sorin Cârjan.
   
În judeţul Buzău, sunt la ora transmiterii acestei ştiri, 24 de şosele judeţene închise pe mai multe sectoare. De asemenea, sunt blocate DN 2C, Gherăseni - Smeeni / Pogoanele - Padina; DN 2B Buzău - C.A. Rosetti şi DN 22, Râmnicu Sărat - limita cu judeţul Brăila.
   
În plus, aproximativ 9.500 de abonaţi din 13 localităţi nu au curent electric.

×
Subiecte în articol: Ramnicu Sarat autobuze
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close