Antena 3 CNN Economic Auto Traficul rutier, îngreunat în mai multe zone din ţară. Vezi situaţia drumurilor (VIDEO)

Traficul rutier, îngreunat în mai multe zone din ţară. Vezi situaţia drumurilor (VIDEO)

Traficul rutier, îngreunat în mai multe zone din ţară. Vezi situaţia drumurilor (VIDEO)
03 Ian 2010   •   17:23

Vacanţa de iarnă s-a terminat, la fel şi concediul. Turiştii se întorc acum spre case. Pentru mulţi, drumul e presărat cu nervi şi oboseală. Pe Valea Prahovei a fost aglomeraţie mare, duminică, iar Poliţia fost nevoită să devieze din nou traficul.

Circulaţia pe Drumul Naţional 1 a început să se aglomereze înainte de orele prânzului, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei.

Pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, un şofer a pierdut controlul volanului în dreptul kilometrului 118. Din cauza accidentului, s-a format o coloană de maşini de câţiva kilometri.

Din cauza aglomeraţiei foarte mari, traficul pe DN1 a fost deviat timp de aproximativ 5 ore, pe DN1 A. Conducătorii auto care se îndreaptau dinspre Braşov către Valea Prahovei au fost direcţionaţi pe ruta ocolitoare Săcele-Cheia-Ploieşti. Pentru turiştii din zona Bran Moeciu a fost recomandată ruta spre Târgovişte şi autostrada Piteşti-Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova, autovehiculele care circulă dinspre Braşov spre Ploieşti au din nou acces pe DN 1, duminică după-amiază, fiind ridicată restricţia impusă în cursul zilei.


Accident rutier, pe DN1



Aglomeraţie şi pe DN7, în zona localităţii Şibot din judeţul Alba. Traficul a fost întrerupt după ce un şofer a intrat cu autoturismul într-o depăşire neregulamentară, lovindu-se de o altă maşină care circula din sens opus. În urma accidentului, cinci persoane şi-au pierdut viaţa.

Grav accident rutier, pe DN7


La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră se desfăşura cu dificultate în mai multe zone din ţară, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Iată care sunt drumurile naţionale cu circulaţie îngreunată:

- DN 10 (Nehoiu - Gura Siriului)

- DN 2 (Siret)

- DN 2K (ARBORE (SV) -SOLCA (SV) )

- DN 66 (Lainici-Petrosani)

- DN 67D (Tg. Jiu - Baile Herculane)

- DN 7 (Rm. Valcea - Sibiu)

- DN 73C (Berevoiesti-Slanic)

- DN CB (Bucureşti)

Antena3.ro


×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close