Antena 3 CNN Economic Auto Traficul rutier, restricţionat în zona stadionului Naţional Arena din Capitală. Vezi străzile afectate

Traficul rutier, restricţionat în zona stadionului Naţional Arena din Capitală. Vezi străzile afectate

Traficul rutier, restricţionat în zona stadionului Naţional Arena din Capitală. Vezi străzile afectate
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Sep 2011   •   08:29
Traficul rutier va fi restrictionat marţi, în zona Naţional Arena, cu ocazia inaugurării stadionului. Începand cu ora 17:30, se vor aplica restricţii rutiere pe strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, dar şi pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion.

Cei care vor s
ă meargă la stadion cu mijloacele de transport în comun trebuie să ştie că vor avea la dispoziţie peste 210 curse speciale ale RATB. Călătoriile se vor efectua pe baza legitimaţiei de acces pe stadion.

Metroul î
şi va desfăşura activitatea după programul normal.

 Naţional Arena va fi
inaugurată marţi seară, odată cu disputarea partidei de fotbal România-Franţa. Zeci de mii de oameni sunt aşteptaţi la acest eveniment.
 


Informaţii despre Naţional Arena:

Noua arenă Naţională are 55.000 de locuri. Spectatorii vor pătrunde pe 94 de căi de acces iar în caz de urgenţă ar putea părăsi arena cu ajutorul celor 40 de scări de evacuare.

Aşa cum a fost şi Stadionul 23 August, Arena Naţională este o construcţie de dimensiuni impresionante. În timpul lucrărilor au fost necesare 700 de tone de cabluri metalice, aproape 70.000 de metri cubi de beton şi peste 7.000 de tone de armături.

Terenul va fi protejat de un acoperiş retractabil, astfel că stadionul poate fi folosit oricând, indiferent de vreme. În doar 20 de minute, toţi cei 55.000 de spectatori pot intra pe stadion, iar evacuarea de urgenţă se poate face şi mai repede: în numai 8 minute. În plus, şapte puncte de prim ajutor sunt amenajate în interiorul Arenei.

Construcţia Naţional Arena a durat 3 ani, iar lucrările au costat 131 de milioane de euro.




×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close