Antena 3 CNN Economic Auto Trei Bugatti Grand Sport Middle East Edition, prezentate înaintea Salonului Auto de la Dubai

Trei Bugatti Grand Sport Middle East Edition, prezentate înaintea Salonului Auto de la Dubai

Trei Bugatti Grand Sport Middle East Edition, prezentate înaintea Salonului Auto de la Dubai
11 Noi 2011   •   10:24

Bugatti a prezentat trei noi modele din seria Grand Sport Middle East Edition, înaintea debutului oficial care va avea loc la Salonul Auto Internațional din Dubai

Primul dintre acestea costă 1,58 milioane euro, este galben aprins cu fibră de carbon neagră și roți de asemenea negre. Aceleași culori sunt folosite la interior, cu scaune galbene, accente din fibră de carbon neagră și cusături contrastante.



Al doilea Bugatti din această serie este de culoare albastră, cu amănunte din aluminiu polișat. La interior, în zona bordului a fost folosită piele Indigo și mai multe detalii din fibră de carbon albastră. Acest model unic costă 1,74 milioane euro, relatează Worldcarfans.com.



Cel de-al treilea Bugatti Grand Sport Middle East Edition are un exterior din aluminiu polișat cu fibră de carbon verde. Scaunele sunt de culoare gri iar la interior a fost folosită de asemenea fibra de carbon de culoare verde. Și acest Bugatti costă 1,74 milioane euro.



Bugatti spune că până acum a vândut 45 de modele Grand Sport, 105 dintre ele fiind disponibile în continuare pentru excentricii cu buzunarul larg.


×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close