Antena 3 CNN Economic Auto Trei femei, salvate de un bărbat dintr-o maşină care a luat foc pe o şosea din Maramureş (VIDEO)

Trei femei, salvate de un bărbat dintr-o maşină care a luat foc pe o şosea din Maramureş (VIDEO)

Trei femei, salvate de un bărbat dintr-o maşină care a luat foc pe o şosea din Maramureş (VIDEO)
02 Aug 2009   •   23:37

Trei femei, bunica, mama şi fiica trăiesc datorită unui bărbat care le-a salvat dintr-o maşină cuprinsă de flăcări. Scenele care pot fi văzute în imaginile de mai jos au fost filmate sâmbătă seară în Maramureş. Maşina a început să ardă din cauza unui accident. Şoferul erou care le-a salvat pe cele trei femei n-a mai apucat să-l scoată din maşină şi pe bărbatul care a rămas blocat.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în Seini. Când a văzut tragedia, un şofer care circula în zonă a oprit imediat şi a sărit în ajutorul victimelor. A reuşit să le scoata pe femei, dar înainte de a-l recupera şi pe bărbat motorul turat la maximum a cedat, iar maşina a luat foc. Între timp au apărut şi pompierii. Echipele de intervenţie au stins flăcările, dar pentru bărbat a fost prea târziu.

Cele trei femei au suferit răni uşoare şi au fost transportate la spital. Mai grave sunt traumele psihice. Disperată că nu poate face nimic să-l salveze pe cel drag, soţia bărbatului a leşinat. Din cauza accidentului circulaţia în zonă a fost blocată câteva ore.



Observator

×
Parteneri
Viktor Orban anunță că îl susține pe Klaus Iohannis pentru șefia NATO
x close