Antena 3 CNN Economic Auto Un accident de circulaţie a blocat linia de tramvai 41 şi intersecţia Miciurin cu Turda (FOTO)

Un accident de circulaţie a blocat linia de tramvai 41 şi intersecţia Miciurin cu Turda (FOTO)

Un accident de circulaţie a blocat linia de tramvai 41 şi intersecţia Miciurin cu Turda (FOTO)
30 Mar 2010   •   16:23

Un accident de circulaţie a blocat, marţi după-amiază, parţial, intersecţia străzilor Miciurin şi Turda din Capitală. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un pieton. Nu se ştie deocamdată cât de grav rănit este pietonul.

Din cauza accidentului care a avut loc exact în mijlocul intersecţiei, tramvaiele de pe linia 41 au fost blocate de poliţişti. Coloanele de tramvaie s-au format până la podul Grant, călătorii fiind nevoiţi să meargă pe jos din acel punct.

?Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Miciurin şi Turda din Bucuresşti, în jurul orelor 15.30 şi în care au fost implicaţi un pieton şi o maşină. Mai multe informaţii nu avem, decât că tramvaiele sunt oprite la această oră în intersecţie. Se pare că accidentul a avut loc chiar în centrul intersecţiei?, declară pentru Antena3.ro Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close