Antena 3 CNN Economic Auto Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-o fântână de pe bulevardul Unirii (VIDEO)

Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-o fântână de pe bulevardul Unirii (VIDEO)

Un bărbat a murit după ce a intrat cu maşina într-o fântână de pe bulevardul Unirii (VIDEO)
03 Noi 2009   •   10:48

Un bărbat a murit şi alţi doi pasageri au fost răniţi luni noapte într-un accident rutier care a avut loc în Capitală. Şoferul circula cu viteză prea mare şi a pierdut controlul volanului într-o curbă de pe bulevardul Unirii. Maşina s-a oprit într-o fântână arteziană.

Accidentul a avut loc imediat după miezul nopţii, pe bulevardul Unirii. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-o fântână arteziană. Pompierii de la descarcerare au intervenit imediat.

?Intervenţia nu a fost deosebit de grea, uşa s-a deschis uşor. Din păcate nu am mai avut ce să facem pentru şoferul autoturismului?, a declarat plutonierul major Cătălin Mihalache.

În urma impactului acul kilometrajului s-a oprit la 100. Se pare că şoferul circula fără documente, căci poliţiştii nu au găsit acte asupra sa. Poliţiştii iau în calcul şi ipoteza că şoferul nu avea permis de conducere.

Conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei şi remis către Antena3.ro, pe 3 noiembrie 2009, în jurul orei 00.10, G. DUMITRU de 44 de ani din Bucureşti, a condus un autoturism marca VW Golf, pe B-dul. Unirii dinspre B-dul. Mircea Vodă către B-dul. Libertăţii. După ce a trecut de B-dul. I.C. Brătianu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers situaţie în care s-a izbit frontal cu autoturismul de parapetul fântânii arteziene centrale din Piaţa Unirii.

În urma accidentului a murit pe loc conducătorul auto, iar celelalte două persoane din maşină au fost rănite grav şi internate în spital, respectitv B. ION, de 46 de ani din Bucureşti, ocupant pe bancheta din dreapta faţă în autoturism şi P. EUGEN, de 63 de ani din Bucureşti, ocupant pe bancheta din spate.

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare şi care va fi înaintat spre soluţionare Serviciului Cercetări Penale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.




Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close