Antena 3 CNN Economic Auto Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident rutier produs în judeţul Cluj

Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident rutier produs în judeţul Cluj

Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident rutier produs în judeţul Cluj
Sursa foto: accident
18 Iul 2009   •   10:35

Un mort, cinci răniţi şi circulaţie blocată mai bine de două ore. Acesta este bilanţul unui accident rutier care a avut loc vineri seară în judeţul Cluj. Viteza exagerată a cauzat probleme în trafic şi în Capitală. Doi bărbaţi şi-au făcut praf maşinile după ce au intrat cu viteză în refugiile pentru tramvai de pe bulevardul Bucureştii Noi. În apropiere de Mamaia, în schimb, o femeie a ajuns cu maşina în lac, după ce a încurcat pedala de acceleraţie cu frâna.

Primul accident s-a produs din vina unui şofer care se îndrepta spre Zalău. La ieşirea din localitatea clujeană Mera, a apăsat ceva mai tare pedala de acceleraţie, a ajuns pe contrasens, a lovit o maşină şi a ricoşat apoi şi în autoturismul pe care încerca să-l depăşească. În urma impactului, o persoană şi-a pierdut viaţa.

Echipele de descarcerare s-au chinuit minute în şir pentru a-i elibera pe şoferi dar şi pe ceilalţi doi pasageri dintre fiarele contorsionate. Circulaţia a fost blocată mai bine de două ore.

Probleme cauzate de viteză au existat noaptea trecută şi în Bucureşti. Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat în refugiul de tramvai de pe bulevard. La nici o oră de la impact, un alt şofer a intrat cu duba în alt refugiu de tramvai amplasat pe acelaşi bulevard. Bărbatul nu consumase alcool şi spune că a încercat să evite altă maşină.

Accident, uşor de această dată, şi lângă staţiunea Mamaia. O tânără a ajuns cu maşina în apă, după ce a încurcat pedala de acceleraţie cu frâna. Femeia a reuşit însă să iasă la suprafaţă fără probleme şi să cheme pompierii in ajutor.

Antena 3

×
Parteneri
Premieră în lumea auto: Apare taxa pe kilometraj!
x close