Antena 3 CNN Economic Auto Un tânăr a murit carbonizat, după ce a intrat cu maşina într-un gard de beton

Un tânăr a murit carbonizat, după ce a intrat cu maşina într-un gard de beton

Un tânăr a murit carbonizat, după ce a intrat cu maşina într-un gard de beton
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iun 2011   •   08:17
Un tânăr de 18 ani din Bistriţa Năsăud a murit carbonizat după ce a intrat cu maşina într-un gard de beton. Victima nu avea carnet de conducere şi plecase cu maşina părinţilor la discotecă. Într-un alt accident, tot în Bistrita, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte patru au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea maramureşeană Făureşti. Şoferul, un tânăr de 18 ani, fără carnet de conducere, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un gard. Maşina a luat foc imediat. Pompierii nu au mai putut să-l salveze pe şofer.

Victima luase maşina tatălui său fără ca nimeni să ştie şi a mers într-un sat vecin, la discotecă. Nu se ştie dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Într-un alt accident petrecut în apropiere de Beclean, o persoană a murit şi alte patru, din care trei copii, au fost rănite. Şoferul mergea cu viteză pe ploaie şi a pierdut controlul volanului.

Femeia în vârsta de 60 de ani şi doi dintre minori au ajuns la spitalul din Bistriţa, iar o fetiţă de 12 ani a fost transportată la o clinică din Cluj. Medicii sunt rezervaţi în prognostic.

Şoferul vinovat va fi cercetat pentru ucidere din culpa şi vătămare corporala gravă.
 


×
Subiecte în articol: accident permis de conducere
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close