Antena 3 CNN Economic Auto Un taximetrist s-a spânzurat, după ce a provocat un accident în Piteşti

Un taximetrist s-a spânzurat, după ce a provocat un accident în Piteşti

Un taximetrist s-a spânzurat, după ce a provocat un accident în Piteşti
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Aug 2011   •   10:25

Un taximetrist din oraşul Mioveni a decis să-şi ia viaţă , în noaptea de joi spre vineri, la câteva ore după ce, aflat sub influenţa alcoolului, a urcat la volan şi a lovit două autoturisme pe o stradă din Piteşti. Bărbatul de 47 de ani s-a spânzurat cu cureaua de la pantaloni.

„Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat de C. E., de 43 de ani, cu privire la faptul că l-a găsit spânzurat pe soţul său, C. I., de 47 de ani, în locuinţa comună din Mioveni. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că bărbatul era spânzurat cu cureaua de la pantaloni de mânerul uşii de la dormitor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, citat de Agerpres.

Anchetatorii au stabilit că sinucigaşul fusese implicat anterior într-un eveniment rutier soldat cu importante pagube materiale. Bărbatul se afla la volanul maşinii de serviciu şi nu transporta pasageri în momentul producerii accidentului.

„În timp ce circula pe strada Calea Craiovei, conducătorul auto nu a respectat distanţa în mers şi a lovit din spate un autoturism, apoi a acroşat un al doilea autovehicul", a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agentul Mădălina Bălănescu.

×
Subiecte în articol: taximetrist Pitești accident sinucidere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close