Antena 3 Economic Auto Urmărire ca în filme la Piteşti. Un şofer fugar a fost oprit de poliţişti cu mai multe focuri de armă (VIDEO)

Urmărire ca în filme la Piteşti. Un şofer fugar a fost oprit de poliţişti cu mai multe focuri de armă (VIDEO)

29 Iun 2009   •   08:11
Urmărire ca în filme la Piteşti. Un şofer fugar a fost oprit de poliţişti cu mai multe focuri de armă (VIDEO) pitesti

Urmărire cu împuşcături ca-n filmele americane, chiar în centrul Piteştiului. Un şofer a fost urmărit de poliţişti până acasă, pentru că a refuzat să oprească la semnale. Pentru a-l imobiliza poliţiştii au trebuit să tragă mai multe focuri de armă, ceea ce a nemulţumit familia fugarului care a început scandalul. O femeie a ajuns la spital, speriată de focurile de armă.

Oamenii legii spun că au avut motive serioase să facă uz de armă. Şoferul a încercat să scape cu fuga de poliţişti, la un control de rutină. Mai multe echipaje au plecat în urmărire şi l-au ajuns din urmă în faţa casei acestuia.

Martorii evenimentului spun însă că poliţiştii nu au ţinut cont de faptul că pe stradă se aflau copii sau bătrâni.

Se pare că şoferul a fugit de poliţie pentru că avea permisul suspendat, pentru o altă infracţiune, când fusese prins beat la volan. La dosarul pentru conducere în stare de ebrietate, şoferul mai adaugă acum un dosar penal pentru conducere fără permis.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close