Antena 3 CNN Economic Auto Urmărire ca-n filme la Sibiu. Un tânăr fără permis a furat o maşină şi a lovit alte patru (VIDEO)

Urmărire ca-n filme la Sibiu. Un tânăr fără permis a furat o maşină şi a lovit alte patru (VIDEO)

Urmărire ca-n filme la Sibiu. Un tânăr fără permis a furat o maşină şi a lovit alte patru (VIDEO)
02 Iul 2009   •   14:51

Urmărire ca în filme în Sibiu. Fără permis de conducere şi cu o maşină furată, un tânăr a vrut să demonstreze că poate să facă ture cu autoturismul chiar sub nasul poliiştilor. A trecut ce e drept de trei filtre, dar în drumul său a tamponat patru maşini. A fost prins abia după 60 de kilometri.

Tânărul încerca să ajungă la Mediaş. S-a oprit după ce a lovit patru maşini şi nu l-a intimidat nici echipajul de poliţie care era pe urmele lui.

?Nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor. Echipajul l-a urmarit 60 de kilometri unde a mai avut trei evenimente rutiere soldate cu pagube materiale?, a declarat subcomisarul Remus Rusu, Serviciul Poliţiei Rutiere Sibiu.

Bărbatul nu a vrut să se predea nici în momentul în care a fost încolţit de poliţişti. ?În Sibiu am trecut la blocarea acestuia care a fugit apoi din autoturism?, povesteşte subcomisarul.

Poliţiştii i-au pregatit un dosar penal pentru, furt, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentelor.
Tânărul este recidivist şi a fost condamnat pentru furt calificat. Poliţiştii vor propune arestarea preventivă pentru 29 de zile.



Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close