Antena 3 Economic Auto Victimă colaterală. Bebeluş, lovit de maşină în timp ce dormea în propriul pătuţ (VIDEO)

Victimă colaterală. Bebeluş, lovit de maşină în timp ce dormea în propriul pătuţ (VIDEO)

21 Iun 2009   •   20:11
Victimă colaterală. Bebeluş, lovit de maşină în timp ce dormea în propriul pătuţ (VIDEO) Casa avariata

Un şofer neatent a băgat în spital un copil, de numai trei luni. Bărbatul a trecut printr-o intersecţie, în viteză. Nu s-a asigurat, şi a lovit în plin, o altă maşină. Autoturismul izbit a fost proiectat, în zidul unei case. Bucăţi de cărămidă au căzut, chiar peste pătuţul, în care dormea fetiţa.

Părinţii fetiţei nu au auzit decât o bubuitură puternică şi apoi plânsetul disperat al copilului. Au dat fuga să vadă ce s-a întâmplat şi şi-au gasit copilul acoperit de cărămizi.

Familia copilei are casa într-o intersecţie despre care locuitorii spun că e blestemată. Şoferii circulă cu viteză şi nu o dată aici au avut loc accidente extrem de grave. Maşina lovită în plin duminică a fost aruncată în aer câţiva metri înainte sa se oprească în zidul casei. Camera în care a intrat autoturismul este acum de nelocuit.

Fetiţa este acum internată în secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean din Arad. Medicii sunt optimişti. Pentru că este însa foarte mică va mai ramâne în spital câteva zile, pentru a putea fi atent supravegheată.



Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close