Antena 3 CNN Economic Auto Victimele şoferilor grăbiţi: Timişoreancă de 50 de ani, lovită în plin pe o trecere de pietoni

Victimele şoferilor grăbiţi: Timişoreancă de 50 de ani, lovită în plin pe o trecere de pietoni

Victimele şoferilor grăbiţi: Timişoreancă de 50 de ani, lovită în plin pe o trecere de pietoni
02 Sep 2009   •   15:36


Graba şi neatenţia unor şoferi depăşesc uneori limita oricărui bun simţ. O femeie de 50 de ani din Timişoara a fost lovită în plin pe o trecere de pietoni. Întreaga scenă a fost surprinsă de aparatul radar al unui echipaj de poliţie care se afla în zonă tocmai pentru a-i depista pe cei care nu acordă prioritate pietonilor.

Femeia traversa strada perfect regulamentar. În imagini se observă cum şoferul unei maşini se apropie fără să schiţeze măcar vreun gest de frânare. Pietonul este lovit şi zvârlit la câţiva metri de locul impactului.

Martorii spun că în zona respectivă se întâmplă frecvent astfel de accidente, pentru că şoferii se comportă ca şi cum ei ar fi stăpânii absoluţi ai şoselei.

Un echipaj al poliţiei rutiere care se afla în acea zonă a surprins totul pe aparatul radar.

Femeia lovită a fost transportată la spital. Din fericire, rănile pe care le-a suferit nu îi pun viaţa în pericol, dar ea va mai rămâne internată cel puţin câteva zile pentru că a suferit mai multe fracturi la picioare şi bazin.

Şoferul vinovat de producerea accidentului va rămâne fără permis şi, în funcţie de numărul zilelor de spitalizare ale femeii, poate fi acuzat de vătămare din culpă.


Antena 3


×
Subiecte în articol: Timisoara trecere pietoni
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close