Antena 3 CNN Economic Auto Viitorul subprefect de Satu Mare, prins de poliţie în timp ce gonea cu 170 km/h în localitate (VIDEO)

Viitorul subprefect de Satu Mare, prins de poliţie în timp ce gonea cu 170 km/h în localitate (VIDEO)

Viitorul subprefect de Satu Mare, prins de poliţie în timp ce gonea cu 170 km/h în localitate (VIDEO)
10 Mar 2010   •   21:48

Viitorul subprefect de Satu Mare a fost prins gonind cu peste 170 de kilometri pe oră, în localitate. Poliţiştii au fost nevoiţi să blocheze drumul ca să-l oprească. Omul este un important lider în oraş, cu afaceri estimate la câteva milioane de euro.

Samuel Ţântaş a fost prins pe 15 februarie când gonea cu bolidul său, înmatriculat în Statele Unite, cu 179 de kilometri la oră. Nu pe autostradă, ci într-o localitate din judeţul Maramureş unde viteza legală este de maximum 50 kilometri pe oră.


?Poliţiştii au reperat în trafic un autoturism care crcula cu viteză ded peste 170 de km la ora, fapt înregistrat de aparatura radar de la bordul autospecialei poliţiei?, a declarat Voichiţa Zehan, purtător de cuvânt.

Ca să-l prindă pe vitezoman, agenţii de circulaţie l-au urmărit 12 kilometri, iar în localitatea următoare au oprit câte cinci maşini pe fiecare sens ca să blocheze drumul. De nevoie, a oprit şi Ţântaş.

Deşi imaginile sunt foarte clare, omul nu recunoaşte nimic. Nici n-a semnat procesul verbal. Altfel ar fi rămas pe loc fără permis şi ar fi primit o amendă de 900 de lei.

?Nu ştiu nimic, nu am primit niciun proces verbal, poate era nevasta mea la volan?, a declarat Samuel Ţântaş.
La 31 de ani, Samuel Ţântaş este şeful PDL Negreşti Oaş şi urmează să renunţe la funcţia de şef de cabinet al prefectului de Satu Mare ca să fie numit subprefect. Şeful lui spune că a aflat tot miercuri de isprava lui.

?Probabil că are maşină bună, e tânăr şi o fi scăpat piciorul mai profund pe pedală. El trebuie să suporte consecinţele acestei infracţiuni, pentru că este o infracţiune?, a declarat Radu Giurcă, prefectul de Satu Mare.

Sătmăreanul se implică şi în afacerile de familie, conduse de tatăl lui, Vasile Ţântaş. El ocupă, de altfel, poziţia 456 în topul milionarilor din România. Averea este estimată la aproape 9 milioane euro. Face bani, şi în ţară şi peste ocean, în mare parte, din energie electrică.



Observator

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close