Antena 3 CNN Economic Auto Viitorul Volkswagen Touareg, surprins în imagini. Modelul din fotografiile spion este un hibrid

Viitorul Volkswagen Touareg, surprins în imagini. Modelul din fotografiile spion este un hibrid

Viitorul Volkswagen Touareg, surprins în imagini. Modelul din fotografiile spion este un hibrid
11 Aug 2009   •   18:25

Volkswagen Touareg, unul dintre cele mai populare SUV-uri, a fost surprins, în imagini, pe parcursul unor teste. Fotografiile spion au fost capturate undeva în sud-vestul Statelor Unite, informează Worldcarfans. Noul Touareg este aşteptat să apară pe piaţă în 2011.

Dar nu imaginile sunt cea mai importantă parte a acestei ştiri ci faptul că maşina din fotografii este o variantă hibridă. Volkswagen a anunţat deja că în următorii doi ani SUV-ul va fi dotat cu această tehnologie.



Următoarea generaţie Touareg va fi cu 300 de kilograme mai uşoară, în comparaţie cu predecesorul său. În acelaşi timp va avea dimensiuni mai mari şi va dispune de un al treilea rând de scaune, potrivit revistei germane ?Auto, Motor und Sport?, citate de Worldcarfans. Publicaţia susţine că vor exista schimbări considerabile şi la design-ul automobilului, inclusiv o nouă grilă frontală şi noi stopuri.



Aceste amănunte nu se pot observa în imagini din cauza camuflajului. Se poate vedea însă că forma Touareg-ului pare uşor diferită, cu linii ceva mai line.

Noul VW Touareg va fi disponibil cu două motoare: un V6 de 3.6 litri şi un V8 de 3.0 litri. Versiunea hibridă va dispune de un V6 de 3.0 litri şi de un motor electric. Propulsorul V6 care va fi întâlnit la hibrid este un TSI supraalimentat de 245kW (333 cai putere) şi un cuplu de 440Nm. Motorul electric adaugă 52CP (38kW) şi încă 300Nm cuplului.



Antena3.ro

×
Parteneri
Înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon: A murit tot salonul 6!
x close