Antena 3 Economic Auto Viteza şi oboseala la volan au făcut cinci victime în judeţul Ialomiţa (VIDEO)

Viteza şi oboseala la volan au făcut cinci victime în judeţul Ialomiţa (VIDEO)

27 Sep 2009   •   10:30
Viteza şi oboseala la volan au făcut cinci victime în judeţul Ialomiţa (VIDEO)
Sursa foto: Accident

Scene de coşmar duminică dimineaţă în judeţul Ialomiţa. Cinci tineri care se întorceau de la discotecă şi-au pierdut viaţa după ce au iesit cu maşina de pe şosea, aceasta s-a izbit de un copac şi s-a rupt în două. Cel mai probabil şoferul se urcase la volan băut.

Cei cinci tineri se îndreptau spre casă, după o noapte întreagă de distracţie la discotecă. În apropierea unei localităţi din Ialomiţa, şoferul a pierdut controlul volanului. De aici până la tragedia care avea să urmeze n-a mai fost decât un pas.

Maşina a ieşit de pe şosea, s-a izbit de un pom şi s-a rupt în două. Cei cinci au murit pe loc. Impactul a fost atât de puternic încât şoferul şi tânăra aflată în dreapta sa au fost decapitaţi.

Martorii spun că tragedia s-a produs din cauza şoferului teribilist, care a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, iar poliţiştii spun că de vină este şi oboseala la volan.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close