Antena 3 CNN Economic Auto Vitezomanii nu vor avea linişte pe drumul spre mare. Poliţia din Constanţa are radare noi (VIDEO)

Vitezomanii nu vor avea linişte pe drumul spre mare. Poliţia din Constanţa are radare noi (VIDEO)

Vitezomanii nu vor avea linişte pe drumul spre mare. Poliţia din Constanţa are radare noi (VIDEO)
12 Feb 2010   •   20:40

Noile radare ale poliţiei rutiere din Constanţa vor înregistra, la vară, până şi respiraţia vitezomanilor. Sunt 12 la număr şi vor împânzi toate drumurile care duc spre mare.

Sistem de supraveghere radar mobil, etilotest electronic, sistem de comunicaţie şi sistem de avertizare optico-acustic. Pe scurt, 143.000 de lei, valoarea unui singur Logan dotat cu cel mai performant sistem de prindere a şoferilor certaţi cu legea. Iar, acum, poliţiştii constănţeni au 12.

?Înainte foarte mulţi făceau contestaţie că s-ar afla în interiorul sau exteriorul unei localităţi. Acum există posibilitatea să demonstrăm exact unde s-a aflat şoferul în momentul în care a comis contravenţia?, spune un agent. La fel de greu va fi şi cu manevrele de contestare a rezultatului etilotestului. Noul aparat este fabricat de o firmă de renume şi nu dă niciodată erori.

Dar nu numai şoferii vor intra în vizorul ochiului electronic, în drum spre mare. Poliţiştii vor fi urmăriţi de propria aparatură. ?Cu ocazia activităţilor desfăşurate în trafic, autovehiculul va fi poziţionat astfel încât să filmeze orice activitate pe care o vor desfăşura poliţiştii rutieri?, a declarat subinspectorul Marius Ghiţă, purtătorul de cuvânt SPR Cta

Minunatele maşini vor fi scoase în teren încă de sâmbătă, însă la vară se va vedea cât sunt de utile, când e plin de turişti.



Observator

×
Subiecte în articol: radar
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close