Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Golf Variant a fost lansat în România (FOTO)

Volkswagen Golf Variant a fost lansat în România (FOTO)

Volkswagen Golf Variant a fost lansat în România (FOTO)
25 Sep 2009   •   09:05

Noul Golf Variant a fost lansat oficial şi în România, după ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.
Lansarea va fi marcată de evenimente tematice organizate de către distribuitorii Volkswagen. Invitaţii la aceste evenimente vor avea ocazia să participe la sesiuni de test-drive şi să afle detalii complete despre noul model.

Volkswagen Golf Variant preia de la modelul Golf liniile de design frontale şi motorizările. La interior, noul Golf Variant are scaune sport încălzite şi de tapiţerie de calitate. Capitonajele portierelor şi covoraşele din material textil faţă şi spate sunt adaptate la nuanţele de culori ale interiorului la fel ca maneta frânei de mână îmbrăcată în piele.



Noua generaţie a Golf-ului Variant este disponibilă la toţi distribuitorii din ţara cu motorizările, unul pe benzină, de 1.4 litri şi 122 de cai putere, şi două diesel-uri cu tehnologie Common Rail de 105 şi 140 de cai putere. De asemenea, sunt disponibile două noi propulsoare pe benzină de 80 şi 102 cai putere, însoţite de gama TSI de 122 şi 160 de căi putere. Toate cele şase motoare respectă cerinţele impuse de noua normă Euro 5.



Preţul de pornire pentru noul Golf Variant este de 13.685 EUR (TVA inclus). Versiunea de bază dispune, printre altele, de sistem electronic pentru menţinerea stabilităţii maşinii (ESP), sistem de antiblocare a roţilor - ABS, sistem de blocare electronică a diferentialului-EDS, sistem de reglare a forţei de tracţiune-ASR, şase airbaguri, lumini pentru rulare pe timp de zi, geamuri şi oglinzi electrice încălzite, climatizare automată, servodirecţie electromecanică reglabila în funcţie de viteză, prindere ISOFIX pentru 2 scaune copil pe banchetă din spate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elevii încep azi evaluarea națională
x close