Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Polo GTI - imagini oficiale cu racheta de buzunar, înaintea debutului de la Geneva (FOTO)

Volkswagen Polo GTI - imagini oficiale cu racheta de buzunar, înaintea debutului de la Geneva (FOTO)

Volkswagen Polo GTI - imagini oficiale cu racheta de buzunar, înaintea debutului de la Geneva (FOTO)
17 Feb 2010   •   23:07

Volkswagen Polo GTI, racheta de buzunar, cum o numesc cei de la Autoexpress.co.uk, îşi face apariţia. Hatch-ul a primit un motor turbo cu patru cilindri de 1.4 litri ce dezvoltă 178 cai putere, cuplat la cutia automată DSG cu dublu ambreiaj şi şapte trepte de viteză.

Polo GTI va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva de săptămâna viitoare, şi va fi disponibil în trei şi cinci uşi. Maşina utilizează acelaşi motor ca şi Skoda Fabia vRS, TSI-ul de 1.4 litri, cu un cuplu de 250Nm. Polo GTI este propulsat de la 0 la 100 de kilometri pe oră în mai puţin de şapte secunde, iar viteza maximă este de 220 km/h, adică aproape la fel de rapid ca fratele mai mare Golf GTI.



Transmisia standard este cea cu dublul ambreiaj şi şapte viteze, iar cei de la Volkswagen s-au gândit să monteze şi padele în spatele volanului. De asemenea, dispune de sistemul XDS de control al tracţiunii. Suspensia a fost întărită cu amortizoare mai rigide, iar garda la sol a fost micşorată cu 15 milimetri. Jantele din aliaj măsoară 17 inch, iar Polo GTI mai are un body kit discret şi două ţevi de evacuare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: geneva
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close