Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen prezintă noul CrossPolo (FOTO)

Volkswagen prezintă noul CrossPolo (FOTO)

Volkswagen prezintă noul CrossPolo (FOTO)
19 Feb 2010   •   18:29

Volkswagen va prezenta publicului de la Geneva noul model CrossPolo, bazat pe hatchback-ul cu cinci uşi. Maşina este mai înaltă comparativ cu precedentul model şi dispune de mai multe componente de design menite să-i confere un aspect mai agresiv, relatează www.worldcarfans.com.

Bara frontală de culoarea antracitului are faruri de ceaţă integrate, o admisie de aer generoasă, poziţionată în mijloc, o grilă superioară cromată şi spoilere laterale negre. Jantele de 17 inch din aliaj au un design cu cinci spiţe şi cauciucuri 214/40. Viitorii clienţi vor putea să aleagă dintre şase culori. Interiorul va putea fi şi el configurat în mai multe feluri, fiind disponibile patru tipuri de materiale textile. Pedalele vehiculului sunt din aluminiu, volanul este îmbrăcat cu o imitaţie de piele, iar în standard vor intra şi geamurile electrice pentru toate uşile şi oglinzi în ambee parasolare.



Volkswagen CrossPolo va beneficia de şase opţiuni de motorizare, inclusiv un TSI de 1.2 litri cu 77kW (105CP) şi un propulsor de 1.4 litri ce dezvoltă 63kW (85CP). Printre versiunile diesel se numără un motor 1.6 TDI care poate fi configurat în două categorii de putere ? 66kW (90CP) şi 77kW (105CP). Cel din urmă poate fi cuplat şi la cutia automată cu dublu ambreiaj DSG.

În Germania vânzările vor începe la sfârşitul lunii mai, iar în restul Europei după această dată, urmată de ţări precum Japonia şi Africa de Sud.

Antena3.ro

×
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close