Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Up!, aleasă Maşina Anului 2012 în întreaga lume

Volkswagen Up!, aleasă Maşina Anului 2012 în întreaga lume

Volkswagen Up!, aleasă Maşina Anului 2012 în întreaga lume
Sursa foto: Foto: autospies.com
05 Apr 2012   •   20:01

Simpatica maşină de talie mică  Volkswagen Up! a pus mâna pe marele trofeu, joi dimineaţă, disputat la Salonul Auto de la New York, şi anume titlul de Maşina Anului 2012 în Lume, scrie bottomline.msnbc.com

Victoria grupului german a luat prin surprindere pe mulţi dintre observatori, în special datorită concurenţei extrem de apreciată la nivel mondial, reprezentată de BMW Seria 3 şi Porsche 911.

"Scopul nostru a fost întotdeauna de a face ceva mic extraordinar", a declarat Olivier Stefani, designer în programul VW Up!, devenit piesa centrală a grupului Volkswagen şi care tinde spre o alternativă modernă la legendara Volkswagen Beetle.

Decernarea "The World Car Awards", aflată la a şasea ediţie, este rezultatul votului a 64 de jurnalişti auto de pe toate continentele, mai puţin din Antarctica.

Pe lângă trofeul pentru Maşina Anului 2012, au mai fost decernate alte trei trofee, printre care şi cel pentru Cea mai "Verde" Maşină" care a fost câştigat de Mercedes-Benz S250 CDI BlueEfficiency Sedan, o schimbare semnificativă în industria auto.


×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close