Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen va anunţa pe patru iunie numele noului său pick-up (FOTO)

Volkswagen va anunţa pe patru iunie numele noului său pick-up (FOTO)

Volkswagen va anunţa pe patru iunie numele noului său pick-up (FOTO)
29 Mai 2009   •   23:30

La finele lui 2008 Volkswagen a făcut public faptul că intenţionează să aducă pe piaţă un nou pick-up. Porsche România, importatorul mărcii în ţara noastră, a anunţat că joi, 4 iunie, ora 15:30, va comunica numele vehiculului.

Automobilul din fotografiile de mai jos, la vremea respectivă în stadiul de concept, în prezent în faza de teste, prefaţează viitorul pick-up Volkswagen, şi a fost prezentat pentru prima oară la Hanovra.


Automobilul va fi fabricat, din 2009, în Argentina, la uzina Pacheco şi va fi disponibil pe pieţele din America de Sud, Africa de Sud şi Australia. Potrivit unor surse din interiorul companiei, citate de auto.ro, este posibil ca pick-up-ul să nu fie disponibil şi în Europa. Asta deoarece, conform aceloraşi surse, maşina nu va mai fi construită în Germania.



Pick-up-ul german va beneficia de o platformă complet nouă. Automobilul va putea transporta şi patru pasageri în condiţii de confort, în afara capabilităţilor sale utilitare. Despre motor nu se cunosc foarte multe detalii, însă este posibil să fie un TDI care să beneficieze de cea mai nouă tehnologie common-rail.


Concurenţa directă a pick-up-ului german va fi reprezentată de modele Toyota Hilux, Nissan Navara, Isuzu D-MAX/Rodeo şi Mitsubishi L200.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close