Antena 3 CNN Economic Auto Volvo V60 Plug-In Hybrid va putea fi comandat din primăvara anului 2012

Volvo V60 Plug-In Hybrid va putea fi comandat din primăvara anului 2012

Volvo V60 Plug-In Hybrid va putea fi comandat din primăvara anului 2012
14 Dec 2011   •   14:25

Volvo vine cu noutăţi în ceea ce priveşte V60 D6 Plug-In Hybrid, cum ar fi faptul că va putea fi comandat în Europa din primăvara anului viitor. Hibridul produs de Volvo va avea trei moduri diferite de comportament şi un preţ pe măsura tehnologiei din dotare. Livrările vor începe în luna noiembrie a anului următor.

Modelul hibrid va utiliza pe de-o parte un motor diesel tradiţional de 2.4 litri cu cinci cilindri, care va livra 215 CP şi 440 Nm cuplu. Puterea va fi distribuită către roţile din faţă, pentru că de puntea spate se va ocupa motorul electric. Acesta oferă în plus alţi 70 CP şi se alimentează cu energie de la un acumulator cu litiu-ion de 11.2 kWh.

Volvo V60 D6 poate să ruleze în trei moduri. Primul dintre acestea este "Pure", adică modul exclusiv electric, iar în acest caz emisiile vor fi zero şi vei putea să parcurgi aproximativ 50 de kilometri. În modul "Hybrid" motorul diesel şi cel tradiţional vor lucra împreună pentru ca tu să călătoreşti peste 620 de kilometri şi să laşi în urma ta în atmosferă emisii de dioxid de carbon cu o valoare de 49 g/km, iar modul "Power", iar atunci motoarele îşi vor uni caii-putere şi te vor pune în mişcare de la 0 la 100 km/h în 6,2 secunde.

Mai multe detalii pe TopGear.ro.




×
Subiecte în articol: Volvo hibrid TopGear
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close