Antena 3 CNN Economic Auto Zeci de ghiuluri de aur şi peste 200.000 de lire sterline, descoperite de poliţişti după un accident rutier

Zeci de ghiuluri de aur şi peste 200.000 de lire sterline, descoperite de poliţişti după un accident rutier

Zeci de ghiuluri de aur şi peste 200.000 de lire sterline, descoperite de poliţişti după un accident rutier
Sursa foto: Lire sterline
28 Iun 2009   •   09:40

230.000 de lire sterline, 25.000 de euro şi câteva zeci de ghiuluri de aur. Nu este vorba despre o captură a poliţiştilor ci este ceea ce au găsit oamenii legii când au ajuns la locul unui accident de circulaţie. Anchetatorii încearcă acum să afle de unde provin banii.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 1, în localitatea sibiană Apoldu de Sus. Şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a lovit un TIR care circula regulamentar. Venea din Anglia şi se îndrepta spre Horezu. Ajunşi la locul accidentului poliţiştii au avut parte de o surpriză: au găsit un teanc cu lire sterline împrăştiate pe carosabil. Au verificat maşina şi printre rafturile care erau transportate au mai găsit mai multe pungi pline cu bacnote.

Printre rafturi au mai fost găsite şi bijuterii, pungi de cafea, sticle cu băutură şi ulei.

Şoferul autoutilitarei are 43 de ani şi este din Horezu. În maşină mai era un pasager de 42 de ani din Vâlcea. Cei doi s-au lovit la cap şi au fost transportaţi la spital. Poliţiştii urmează să stabilească provenienţa banilor, dar şi a celorlate bunuri aflate în maşină.

Antena 3

×
Subiecte în articol: accident rutier lire sterline aur
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close