Antena 3 CNN Economic Banci Noi condiţii pentru împrumuturile imobiliare. Vești proaste pentru cei care vor să-și cumpere un apartament

Noi condiţii pentru împrumuturile imobiliare. Vești proaste pentru cei care vor să-și cumpere un apartament

Noi condiţii pentru împrumuturile imobiliare. Vești proaste pentru cei care vor să-și cumpere un apartament
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    04 Mai 2016   •   11:29

Bancherii au început să anunţe majorarea avansului pentru creditele ipotecare proprii, nu şi la cele acordate prin programul Prima Casă, care nu intră sub incidenţa Legii dării în plată, scrie jurnalul.ro.

BRD a introdus oferta diferenţiată, cu avans de 15% pentru credite de peste 250.000 de euro (echivalent lei), plafonul peste care nu se aplică darea în plată. Şi cu avans de 35% pentru cele cu o valoare mai mică. Banca nu mai acordă credite decât în lei.

Şi Alpha Bank a publicat noile condiţii pentru împrumuturile imobiliare, cu avans de 30% pentru creditele în lei şi de 40% pentru cele în euro, indiferent de suma împrumutată.

Bancpost percepe un avans de 33% pentru ipotecarele în lei şi 43% pentru cele în valută, Garanti Bank are avans de 40% la euro, dar l-a menţinut la 15% pentru lei. Raiffeisen Bank a dus avansul la 35% pentru împrumuturile în lei şi la 40% pentru cele în euro. 

×
Subiecte în articol: imprumuturi apartament prima casa
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close