Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 motive pentru care să alegi pâinea copiilor fără E-uri şi conservanţi

3 motive pentru care să alegi pâinea copiilor fără E-uri şi conservanţi

Părinţii devin extrem de atenţi înainte de a cumpăra un produs pentru copilul lor. Pâinea copiilor de la Savoria îndeplineşte toate criteriile pentru a fi considerată o pâine sănătoasă, ideală pentru pacheţelul celor mici.

3 motive pentru care să alegi pâinea copiilor fără E-uri şi conservanţi
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2023   •   11:42

Pâinea copiilor de la Savoria conţine o excelentă sursă de fosfor, calciu, fibre prebiotice și o sursă importantă de vitamine E, B1 și B2.

Sunt folosite ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru a asigura buna creştere a copiilor. Mai mult decât atât, produsele deţin certificare IFS.

Aditivii alimentari, precum E-urile, pot avea efecte adverse asupra sănătății, iar unii copii pot fi mai sensibili la aceștia. Pâinea copiilor de la Savoria nu conţine E-uri şi nici conservanţi, astfel reducânsu-se expunerea la potențiale riscuri pentru sănătate.

Pâinea copiilor, de exemplu, conține mai multe fibre, vitamine și minerale decât variantele pe pâine. Acești nutrienți sunt esențiali pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor și pot contribui la menținerea unui sistem imunitar puternic și la susținerea energiei pe termen lung.

Alegerile alimentare din copilărie pot influența preferințele și obiceiurile alimentare pe termen lung. Prin oferirea de pâine fără E-uri și conservanți, părinții îi pot încuraja pe copii să aprecieze gusturile naturale ale alimentelor și să dezvolte o preferință pentru produsele alimentare mai sănătoase și mai naturale.

Pâinea ajută la menținerea greutății sub control

Carbohidrații și proteinele provenite din pâine contribuie la restabilirea dezechilibrului organismului, ținând sub control, prin acțiunea lor, fluctuațiile de greutate. Compoziția de pâine care combină fibrele și glucidele complexe, oferă o senzație de sațietate îndelungată care previne nevoia gustărilor dintre mese, reducând astfel senzația de foame. Acesta este un avantaj real pentru persoanele care aspiră la un stil de viață sănătos sau care urmează diete alimentare stricte.

Pâinea ajută și susține funcționarea normală a tranzitului intestinal

Prin conținutul ridicat de minerale și fibre, pâinea este o sursă indispensabilă pentru buna sănătate a sistemului digestiv al organismului, contribuind la funcționarea tranzitului intestinal. Pâinea Savoria conține atât fibre solubile, care au rol în modularea absorbției de glucide și lipide, cât și fibre insolubile, care facilitează tranzitul intestinal și contribuie la sănătatea colonului.

Pâinea stimulează creierului și susține sănătatea funcțiilor cognitive

Cu toate că reprezintă doar 2% din greutatea corporală, creierul folosește aproximativ 20% din energia totală a organismului, atunci când se află în repaus. Glucidele complexe ale pâinii sunt principala sursă de energie în metabolizarea și buna funcționare a creierului, cât și a sistemului nervos central, ajutând totodată și la stocarea energiei de către creier și susținând performanța acestuia.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close