Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Biroul ideal de la tine de acasă. Află cum îl amenajezi

Biroul ideal de la tine de acasă. Află cum îl amenajezi

Lucratul de acasă a devenit deja un lucru obișnuit. Pentru a spori productivitatea, creativitatea și pentru a fi confortabil ai nevoie de un spațiu destinat pentru asta, amenajat cu bun gust și prevăzut cu un mobilier practic și funcțional.

Biroul ideal de la tine de acasă. Află cum îl amenajezi
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    21 Sep 2021   •   16:28

Scaune din piele naturala, un birou mediu cu sertare și un raft pe care să-ți așezi toate documentele pot constitui cadrul ideal pentru a muncii.

Iată câteva idei despre organizare care te vor ajuta să-ți creezi un spațiu potrivit.

Alege mobilier practic și funcțional

Designul și aspectul trebuie să fie direct proporționale cu timpul pe care îl petreci lucrând. Spre exemplu, dacă stai doar 30 de minute – maxim o oră pe zi pentru a verifica emailul, un scaun din piele comod îți este suficient, însă dacă petreci mai mult de 5 ore pe zi lucrând, confortul trebuie să fie unul dintre criteriile pe care trebuie să-l pui în practică.

De asemnea, observă și cata nevoie ai de spațiu de depozitare. Astfel, poate ai nevoie de sertare sau de un dulap în care să așezi toate hârtiile.

Profită de tot spațiul pe care îl ai la dispoziție

Profită de tot spațiul pe care îl ai la dispoziție, fără să-l subestimezi sau să-l supraestimezi. Înainte de a achiziționa mobilierul măsoara cu atenție spațiul, luând în considerare ușile, ferestrele, prizele și alte elemente ce nu trebuiesc incomodate.

Totodată, acordă importanță și locului în care amplasezi biroul. Spre exemplu, un birou așezat lângă fereastră poate beneficia de lumina exterioară, însă ține cont că dimineața lumina poate deveni deranjantă.

Alege mobilierul potrivit personalității tale

Atunci când alegi scaunul sau biroul nu uita de confort. Un spațiu estetic și confortabil va spori productivitatea și creativitatea, dând astfel un randament mai mare la muncă. De asemenea, dacă spațiul este armonizat din punct de vedere cromatic te va ajuta să te relaxezi. Pe Hobby Mobila găsești elemente care aparțin diferitelor stiluri, deci cu siguranță vei găsi scaune și birouri potrivite cu personalitatea și stilul tău.

Echipamentele de birou potrivite

Când spunem echipamente de birou ne referim la un laptop și la o imprimantă. Astfel, echipamentele de birou trebuie să fie de calitate și funcționale, care să te ajute să-ți desfășori munca fără dificultăți. Pentru un plus de eficiență, achiziționează unul sau două monitoare în plus, pe care le poți folosi pentru a vizualiza mai multe ferestre în același timp, pentru conferințe, traininguri sau ședințe online.

Spațiile de lucru din casa devin o alternativă din ce în ce mai actuală. Investiția într-un birou propriu este una de lungă durată, așa că alege numai elemente de calitate.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close