Antena 3 CNN Economic Preţurile locuințelor au explodat în Cluj. Un apartament aici poate să coste mai mult decât unul în Capitală

Preţurile locuințelor au explodat în Cluj. Un apartament aici poate să coste mai mult decât unul în Capitală

Preţurile locuințelor au explodat în Cluj. Un apartament aici poate să coste mai mult decât unul în Capitală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Noi 2018   •   23:39

Clujul, Bucureştiul şi Timişoara se situează pe primele trei locuri în clasamentul naţional al preţurilor medii solicitate pe segmentul apartamentelor.

Pretenţiile vânzătorilor din aceste oraşe pot diferi însă destul de mult de la un cartier la altul, scrie adevarul.ro.

În cel de-al treilea trimestru al anului în curs, valorile de listare pentru apartamentele disponibile spre vânzare în cele trei mari centre regionale au consemnat marje de creştere de sub 1%, potrivit celui mai recent raport de piaţă realizat de Analize Imobiliare. În Cluj-Napoca a avut loc, astfel, un avans de 0,9%, până la o valoare de 1.520 de euro pe metru pătrat util (faţă de 1.510 euro pe metru pătrat util în trimestrul anterior). În Bucureşti, pe de altă parte, aşteptările proprietarilor s-au majorat cu doar 0,4%, până la 1.290 de euro pe metru pătrat util (de la 1.280 de euro pe metru pătrat util). În aceeaşi perioadă, Timişoara a consemnat un avans de 0,7% al preţului mediu solicitat pentru un apartament, până la 1.180 de euro pe metru pătrat util (faţă de 1.170 de euro pe metru pătrat util). 

Vezi AICI preţurile apartamentelor pe cartiere

×
Subiecte în articol: apartamente Cluj Timisoara cartiere
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close