Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Împușcături din cauza neînțelegerii pe dedicații, în fața unui restaurant din Constanța

Împușcături din cauza neînțelegerii pe dedicații, în fața unui restaurant din Constanța

Împușcături în fața unui restaurant din Constanța. Polițistii au tras focuri de armă pentru opri scandalul în care două grupuri rivale au folosit cuţite, un cric de maşină şi chiar tigăile din local. Scandalagii aveau la ei și o armă de tip airsoft fără autorizație. Nouă dintre ei au fost duşi la audieri.

de Ioana Mircea    |    23 Aug 2023   •   17:43

Sunt scenele incredibile derulate în fața unui restaurant din Constanţa. Din toiul petrecerii, mai multe persoane nemulțumite, spun martorii, de unele dedicații, au ieșit din local și s-au luat la bătaie în plină stradă.

Acolo unde au aruncat unii în alții cu ce au nimerit. Polițiștii sosiți la locul încăierării au găsit inclusiv un cuțit și un cric de mașină, folosit pe post de armă. De altfel, scandalagii ar fi făcut prăpăd și în interiorul restaurantului unde a pornit cearta.

Citește și: Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat, în Vama Veche. Agresorul a amenințat că se sinucide

Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de avertisment, pentru a-i potoli pe scandalagii.

"În jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, la un restaurant de pe strada Traian, are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Pentru aplanarea conflictului, un polițist a executat foc de avertisment în plan vertical. Conflictul a fost aplanat, iar nouă persoane au fost conduse la audieri. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere", a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliiției Județene Constanța.

×
Subiecte în articol: impuscaturi Constanța
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close