Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Șofer ucrainean, suspect de Parkinson, filmat în timp ce conducea haotic pe străzile din Galați: "Cum să urci așa la volan?"

Șofer ucrainean, suspect de Parkinson, filmat în timp ce conducea haotic pe străzile din Galați: "Cum să urci așa la volan?"

Un șofer ucrainean, suspect de Parkinson, a fost surprins în timp ce a intrat pe contrasens și a lovit o mașină, pe o stradă din Galați.

Șofer ucrainean, suspect de Parkinson, filmat în timp ce conducea haotic pe străzile din Galați: "Cum să urci așa la volan?"
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2023   •   17:11

Șoferul ucrainean a produs un adevărat haos în trafic, după ce a intrat pe contrasens și a lovit destul de grav o mașină.

Înainte de impact, bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost surprins în timp ce a încălcat de mai multe ori regulile de circulaţie, iar întregul moment a fost filmat de o femeie aflată în trafic.

”Cum să urci așa la volan? Are o criză? De ce face așa?”, a întrebat femeia care a filmat momentul.

Bărbatul era însoțit de o femeie, care a încercat să-i explice șoferiței că acesta suferă de Parkinson.

Citește și: Doi muncitori au căzut cu tot cu schelă de la etajul trei, în Mureş | Sute de kilograme de materiale s-au prăbuşit în stradă

În urma imaginilor apărute în mediul online, polițiștii au dispus sancționarea  bărbatului cu o amendă în valoare de 870 de lei, precum și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

"La data de 22 martie 2023, în jurul orei 20:00, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Galați a fost sesizat de către mai mulți participanți la traficul rutier, cu privire la faptul că un autoturism, la volanul căruia s-ar afla un bărbat, se deplasează în mod sinuos pe partea carosabilă și ar fi încălcat mai multe reguli de circulați pe strada Ana Ipătescu și apoi pe strada Portului, din municipiul Galați", se arată în comunicatul transmis de IPJ Galați.

Totodată, vor fi efectuate demersuri pentru a se stabili dacă persoana în cauză este sau nu aptă din punct de vedere medical pentru a conduce autovehicule pe drumurile publice.

×
Subiecte în articol: Galați sofer ucrainean parkinson
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close