Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Elisabeta a II-a a Marii Britanii, o regină cu simțul umorului | A jucat și într-unul din filmele cu James Bond

Elisabeta a II-a a Marii Britanii, o regină cu simțul umorului | A jucat și într-unul din filmele cu James Bond

Deşi cu o atitudine solemnă şi un simţ al responsabilităţii uriaş, Regina Elisabeta a II-a a surprins deseori cu un simţ al umorului foarte ascuţit. A jucat în producţii amuzante la mari evenimente ale ţării şi a făcut glume pe seama unor lideri ai lumii aflaţi în vizită la Londra.

Elisabeta a II-a a Marii Britanii, o regină cu simțul umorului | A jucat și într-unul din filmele cu James Bond
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    09 Sep 2022   •   19:35

În deschiderea Jocurilor Olimpice din 2012, Regina Elisabeta a II-a a acceptat să devină noua fată Bond. A jucat într-o scenetă de film alături de actorul Daniel Craig şi cei doi căini Corgi ai majestăţii sale.

A amuzat-o foarte mult ideea şi a spus că este de acord să apară în film, doar dacă va avea o replică, mai ales dacă vine James Bond să o salveze. 

Invictus, dedicate veteranilor paralimpici, regina a acceptat să îşi ajute nepotul pentru a promova competiţia. În videoclip au jucat chiar şi preşedintele SUA de-atunci, Barack Obama şi Prima Doamnă. 

În cei 70 de ani de domnie majestatea sa s-a întâlnit cu nenumăraţi lideri ai lumii, printre care şi premierul Canadei, Justin Trudeau. Acesta i-a reamintit că era al 12-lea premier canadian pe care suverana îl primea la palat.

Regina Elisabeta a II-a a fost pusă pe glume şi la Summit-ul G7 de anul trecut unde în timp ce aștepta să fie fotografiată alături de alți lideri ai lumii aceasta a spus "Nu ar trebui să arătăm ca şi cum ne-am simţi bine?", astfel a reușit să îi facă pe toți să zâmbească.

Însă ultima dovadă de mare umor a Reginei a fost filmuleţul cu ursul Paddington, difuzat în începerea concertului din cadrul Jubileului de Platină.

×
Subiecte în articol: Regina Elisabeta a II-a James Bond
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close