Antena 3 CNN Externe Accident la Jocurile Olimpice de iarnă 2018. Cel puțin 16 persoane au fost rănite

Accident la Jocurile Olimpice de iarnă 2018. Cel puțin 16 persoane au fost rănite

Accident la Jocurile Olimpice de iarnă 2018. Cel puțin 16 persoane au fost rănite
15 Feb 2018   •   09:55

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de Iarnă. Cel puţin 16 persoane au suferit răni uşoare, în urma unui accident generat de rafalele puternice de vânt înregistrate la Gangneung, unul dintre siturile Jocurilor Olimpice de iarnă, ediţia 2018, din Coreea de Sud, informează agenţia EFE. 

Răniţii au fost transportaţi la un spital local, din cauza leziunilor minore cauzate de impactul cu panourile de afişaj, corturile şi alte structuri temporare instalate la Gangneung, care au căzut ori s-au desprins din cauza vântului puternic. 

Aproximativ 120 de panouri de afişaj şi 60 de corturi instalate în parcul olimpic de la Gangneung au fost deteriorate din cauza vântului, provocând rănirea a 13 voluntari şi a 3 spectatori, a explicat purtătorul de cuvânt al comitetului de organizare a JO 2018, Sung Baik-you, în cursul unei conferinţe de presă. 

Autorităţile locale au emis o alertă meteorologică miercuri, din cauza rafalelor de vânt extrem de puternice, care au atins 8,7 metri pe secundă. 

Condiţiile meteorologice extreme au afectat derularea Jocurilor Olimpice şi în alte situri, obligându-i pe organizatori să anuleze sau să amâne desfăşurarea unor probe de schi alpin, sărituri cu schiurile, combinată nordică şi biatlon. 

×
Subiecte în articol: accident Jocurile Olimpice de iarna
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close